Topul celor mai mari salarii in Romania: In ce domenii s-a castigat cel mai bine in 2015

Joi, 17 Martie 2016, ora 09:53
1693 citiri
Topul celor mai mari salarii in Romania: In ce domenii s-a castigat cel mai bine in 2015
Foto: Arhiva Ziare.com

Cel mai bine platit roman a castigat, anul trecut, 16,3 milioane de lei, echivalentul a 3,6 milioane de euro, din colectarea deseurilor nepericuloase, potrivit datelor transmise de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Datele se refera la clasamentul celor mai mari venituri de natura salariala obtinute in Romania, in 2015, si declarate la Fisc, informeaza News.ro.

Este pentru prima data in ultimii ani cand un roman ajunge pe primul loc in topul veniturilor cu castiguri provenite din colectarea deseurilor. In 2014, cel mai bine platit roman a lucrat in domeniul imobiliar si a avut un venit anual, declarat la Fisc, de circa 1,8 milioane de euro.

Insa cei mai bogati romani au venituri in principal din dividende, adica din profitul realizat de societatile la care detin actiuni.

Pentru 2015, topul salariilor fabuloase este completat de un IT-ist care a castigat, anul trecut, in fiecare luna, echivalentul a aproape 165.500 de euro. Veniturile lui anuale au fost de 8,8... citeste mai departe despre "Topul celor mai mari salarii in Romania: In ce domenii s-a castigat cel mai bine in 2015" pe Ziare.com

#top salarii Romania 2015, #castiguri deseuri nepericuloase , #Stiri Locuri de munca