Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Trainingul pentru angajati, obligatoriu

Trainingul pentru angajati, obligatoriu

Perioada de instruire a angajatului, care pana acum se oferea doar ca bonus de catre angajator, va deveni obligatoriu in conditiile in care angajatorii devin tot mai selectivi si mai "atenti" cu bugetele pentru salarii.

Raporturile dintre angajator si angajat se vor modifica de acum incolo, in sensul ca angajatii nu vor mai fi in masura sa ceara la angajare salarii mari nemotivat iar training-ul va fi pe lista indatoririlor de serviciu, arata un studiu realizat de compania de consultanta Accelerea, relateaza Romania Libera.

Si atitudinea angajatilor este pe cale sa sufere o schimbare importanta, in conditiile in care in domeniile oferirii de servicii si produse nu vor mai fi tolerati angajati care au comportament ce "sperie" clientii.

Insa nici schimbarea atitudinii nu este de ajuns, angajatii find nevoiti sa fie si bine pregatiti din punct de vedere profesional.

Romanii vor trebui de acum incolo sa munceasca mai mult si sa invete mei mult pentru a-si pastra locul de munca sau pentru a gasi unul nou. De la angajatori se asteapta mai mult ajutor si o mai buna comunicare.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1653 ori