Ultima saptamana de inscrieri la Career Innovation Week

Joi, 31 Octombrie 2013, ora 16:48
1456 citiri
Ultima saptamana de inscrieri la Career Innovation Week

Cea de-a treia editie a proiectului de cariera si inovatie pentru tinerii talentati din Romania, Career Innovation Week, va avea loc in perioada 3-16 noiembrie, la Hotel Caro din Bucuresti.

800 de studenti, masteranzi si absolventi vor fi selectati pentru acest proiect din peste 2.000 de inscrisi pe site-ul www.hipo.ro, estimeaza organizatorii proiectului.

"In urma centralizarii informatiilor primite la editiile anterioare Career Innovation Week, a reiesit faptul ca aproximativ 40% dintre cei care au participat intr-una din zilele evenimentului au fost selectati pentru programele de internship sau management trainee deschise de companiile participante si ulterior angajati in cadrul companiei respective" - Andreea Balaci, Project Manager, Career Innovation Week.

Evenimentul Career Innovation Week este structurat in 4 zile, fiecare zi fiind dedicata unui domeniu de activitate si cuprinzand o serie de workshop-uri, studii de caz, sesiuni de discutii si interviuri de 15 minute cu reprezentantii unora dintre cele mai bine cotate companii de pe piata.

Cele patru teme ale evenimentului vor fi astfel: Finance & Banking (miercuri, 13 noiembrie), Sales & Marketing (joi, 14 noiembrie), IT & Telecom (sambata, 16 noiembrie) si Research & Engineering (miercuri, 20 noiembrie, Ploiesti).

Proiectul Career Innovation Week este adresat studentilor si masteranzilor cu rezultate academice deosebite, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti si persoane cu experienta internationala.

Inscrierile pentru Career Innovation Week se pot face pe www.hipo.ro, la sectiunea Career Innovation Week, pana pe 8 noiembrie 2013. Tinerii interesati trebuie sa selecteze ziua in care vor sa fie prezentisi sa completeze formularul de aplicare.

Printre companiile prezente in cadrul editiei din acest an Career Innovation Week se numara: IBM, Phi Partners, HP, BRD - Groupe Societe Generale, Endava, Mondelēz Romania, Groupama Asigurari, L'Oreal Romania, Unilever, Ursus Breweries, Coca-Cola HBC, Google, Saatchi & Saatchi, Storience, Infinit Solutions, Brandfusion si The Academy at PwC.

#Career Innovation Week 2013, #cariera tineri, #workshop dezvoltare cariera, #inscrieri Career Innovation Week , #Stiri Locuri de munca