Un adevar usturator despre angajati: arta de a nu munci la serviciu

Duminica, 23 Noiembrie 2014, ora 09:00
1964 citiri
Un adevar usturator despre angajati: arta de a nu munci la serviciu

A avea un job atrage dupa sine in mod obligatoriu si munca? In cazul angajatilor care nu se omoara cu lucrul este vorba de lene sau de vina este sistemul?

La astfel de intrebari isi propune sa raspunda autorului unui material publicat de The Atlantic.

In urma cu doi ani, un functionar public din Menden, Germania, afirma, intr-un mesaj de ramas bun scris colegilor in ziua in care iesea la pensie, ca nu a facut nimic timp de 14 ani.

"Din 1998 am fost prezent, dar nu am fost cu adevarat acolo. Prin urmare, voi fi bine pregatit pentru pensionare. Adio", a scris fostul angajat german. Mesajul a ajuns la o publicatie locala si a facut apoi inconjurul lumii, declansand o serie de discutii cu privire la etica muncii.

Autoritatile din Menden si-au exprimat regretul cu privire la faptul ca barbatul nu si-a informat niciodata superiorii despre lipsa sa de activitate. Intr-un interviu mai putin cunoscut acordat ziarului Bild o luna mai tarziu, fostul salariat a explicat ca nu a fost el ...citeste mai departe despre "Un adevar usturator despre angajati: arta de a nu munci la serviciu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#angajati munca, #joburi, #locuri munca , #Stiri Locuri de munca