Unde gasesti joburi in domeniul financiar-bancar

Vineri, 30 Iulie 2010, ora 16:12
3289 citiri
Unde gasesti joburi in domeniul financiar-bancar

Portalul de joburi www.bankingjobs.ro s-a relansat sub sloganul ‘Angajatori renumiti-Cariere de succes’, in urma preluarii acestuia de catre Financial View Media Services in decembrie 2009, sub conducerea specialistilor din domeniul financiar Dragos Cabat si Catalin Dumitrescu.

BankingJobs.ro isi propune sa fie cel mai important site din Romania care vine in sprijinul celor care doresc sa-si formeze o cariera in domeniul financiar-bancar sau care activeaza deja in acest sector si doresc sa-si extinda optiunile de angajare.

“Suntem convinsi ca BankingJobs va deveni in scurt timp portalul de referinta pentru majoritatea institutiilor financiare! Avand in vedere ca industria financiara necesita un grad ridicat de specializare, a gasi persoanele potrivite pentru majoritatea posturilor este de multe ori dificil fiind totodata un proces indelungat si anevoios.Un portal specializat precum BankingJobs va concentra mult mai bine resursele disponibile din domeniul financiar si va oferi eficienta si rapiditate!”,  a declarat Catalin Dumitrescu, Managing Partner al firmei Financial View, care administreaza portalul BankingJobs.ro.

Banci, IFN-uri, companii de leasing sau asigurari - toate institutiile financiar-bancare de pe piata romaneasca - vor putea recruta angajati specializati din toata tara, vor avea posibilitatea de a se promova pe prima pagina a site-ului, de a publica anunturi in format video sau de a cauta direct CV-uri.

Pentru cei care doresc sa se bucure de toate avantajele pe care le implica un job intr-o institutie financiara - printre care salarii atractive, munca intr-un mediu modern alaturi de persoane capabile si motivate-, BankingJobs.ro creeaza oportunitatea de a-si  promova CV-ul prin afisarea acestuia in topul listei cu CV-uri cu scopul de a fi observat mai usor de catre companii si, in acelasi timp, de a-si seta CV-ul anonim sau vizibil doar pentru anumiti angajatori.

De asemenea, un alt beneficiu pe care portalul BankingJobs.ro il ofera candidatilor este optiunea de a crea si salva multiple CV-uri in functie de cerintele si caracteristicile joburilor pentru care aplica.

Conceptul inovator adus de BankingJobs consta in posibilitatea candidatilor de a afisa o scurta inregistrare video  sub forma unei prezentari personale, in scopul cresterii sanselor de angajare. Totodata, aceasta facilitate unica a BankingJobs.ro vine si in sprijinul angajatorilor,  facilitand procesul de selectie.

Acestia au practic un prim contact cu Candidatii inaintea interviului, creandu-se astfel premisele obtinerii unor rezultate mult mai rapide si a eficientizarii procesului de recrutare.

Optiunea video este disponibila si pentru Companii, care isi pot promova imaginea in randul candidatilor prin intermediul unui film video pe pagina fiecarui anunt publicat.

Echipa www.BankingJobs.ro va continua sa dezvolte optiuni noi pentru a facilita procesul de recrutare si va incerca in permanenta sa satisfaca nevoile utilizatorilor sai.

#job, #finante, #banci, #CV, #bankingjobs , #Stiri Locuri de munca