Unguri folositi ca sclavi intr-o companie britanica de saltele

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 15:57
1267 citiri

Zeci de muncitori straini au fost folositi ca "sclavi" in "conditii inumane" de catre un fabricant britanic de saltele care livreaza marfa unor importanti comercianti britanici.

Auditul etic a scos la iveala, la o serie de firme importante precum John Lewis, Next si Dunelm Mill, faptul ca responsabilii nu au descoperit ca furnizorul lor angajeaza muncitori straini pe care ii plateste cu mai putin de doua lire sterline pe zi, scrie The Independent.

Compania de paturi Kozee Sleep a angajat multi cetateni unguri la fabrica sa din Dewsbury, West Yorkshire. Procesul a trei persoane cu legaturi cu aceasta chestiune a inceput in urma cu cateva zile la tribunalul Leeds si se afla in desfasurare. Cei trei sunt acuzati de trafic de persoane.

Procurorii spun ca proprietarul Mohammed Rafiq si alti doi responsabili din firma - Mohammed Patel si Mohammed Dadhiwala - stiau ca muncitorii lor erau traficati. Christopher ...citeste mai departe despre "Unguri folositi ca sclavi intr-o companie britanica de saltele" pe Ziare.com

#Marea Britanie unguri sclavi, #straini sclavi Marea Britanie , #Stiri Locuri de munca