Veste buna pentru angajatii de la Oltchim

Joi, 10 Septembrie 2015, ora 18:51
1481 citiri
Veste buna pentru angajatii de la Oltchim
Foto: captura video Digi 24

Combinatul chimic Oltchim va concedia 225 de persoane, reprezentand aproximativ 10% din personal, ca parte a planului de reorganizare, numarul fiind mai mic decat cel prevazut initial, de 500, dupa ce compania si-a imbunatatit rezultatele si a crescut eficienta productiei in primul semestru al anului.

Aceasta este a doua serie de disponibilizari la Oltchim, dupa cea din 2013, cand au fost concediati peste 900 de angajati.

Disponibilizarea personalului excedentar face parte din planul de reorganizare aprobat de judecatorul sindic in aprilie, prin care conducerea societatii s-a angajat sa implementeze masuri de diminuare a costurilor operationale fixe cu aproximativ 450.000 de euro pe luna, ceea ce implica atat o crestere a randamentelor instalatiilor, cat si reducerea fondului de salarii, se arata intr-un raport transmis joi de companie Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Disponibilizari la Oltchim: Cati oameni vor fi trimisi acasa

"Rezultatele pozitive inregistrate de Oltchim ...citeste mai departe despre "Veste buna pentru angajatii de la Oltchim" pe Ziare.com

#disponibilizari Oltchim, #concedieri Oltchim, #angajati dat afara Oltchim , #Stiri Locuri de munca