Vezi ce alternative de angajare au profesorii

Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 09:45
3293 citiri
Vezi ce alternative de angajare au profesorii

Rezultatele proaste de la bacalaureat sunt puse si pe seama salariilor foarte mici ale profesorilor. Unde s-ar putea angaja acestia pentru a avea un trai mai decent?

In timp ce copiii si parinti dau vina ba pe Ministerul Educatiei pentru rezultatele de la bacalaureat, ba pe profesori, analistii dau vina, printre altele, pe salariile prea mici, nemotivante, pe care educatorii, invatatorii si profesorii le primesc.

Insa sistemul de educatie de stat nu este singura posibilitate pentru acestia. Desi a venit vara si, odata cu ea, vacanta, pe site-urile de recrutare exista destul de multe anunturi pentru angajarea de profesori in scoli sau gradinite private.

De exemplu, compania londoneza International House este in cautarea a doi colaboratori pentru predare de limba rusa, in Bucuresti.

Candidatul ideal, potrivit anuntului, trebuie sa fie absolvent sau masterand al Facultatii de Limbi Straine (specializare principala limba rusa).

Cursurile sunt adresate adultilor, iar programul este flexibil (dimineata sau dupa-amiaza), in functie de orele agreate cu clientii, fara a se sustine ore in timpul weekend-ului.

Gradinita si scoala privata Little London vrea sa angajeze un profesor de limba engleza, pentru clasele I - VIII.

Conditiile minime impuse sunt existenta unui definitivat in invatamant, cel putin trei ani experienta si cunostinte de operare PC.

In mod ideal, candidatii ar trebui sa aiba experienta relavanta intr-o scoala internationala, sa cunoasca programa britanica si sa fie dispusi sa caute materiale noi pentru predare.

De asemenea, Little London cauta si o educatoare pentru gradinta cu predare in limba engleza, care sa fie absolventa de Liceu Pedagogic sau Colegiu Institutori si foarte buna cunoscatoare a limbii engleze.

Sunt obligatorii si experienta de minimum doi ani in invatamant, definitivatul sau gradul II si buna cunoastere a programelor MSOffice.

Citeste continuare pe Ziare.com.

#rezultate bacalaureat, #bacalaureat, #promovare bacalaureat, #liceu, #profesor, #salariu profesor , #Stiri Locuri de munca