Vezi ce posturi libere sunt in Ministerul Sanatatii

Sambata, 19 Martie 2011, ora 23:57
3301 citiri
Vezi ce posturi libere sunt in Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a publicat, pe site-ul institutiei, lista cu posturile din caminele pentru persoane varstnice dar si pe cea cu posturile vacante din sistem, pe specialitati si categorii, pentru care personalul medical si cel auxiliar pot opta in urmatoarea perioada.

Potrivit reprezentantilor Ministerului Sanatatii, personalul din unitatile sanitare eligibile pentru accesarea noului program guvernamental de finantare a caminelor pentru persoane varstnice au la dispozitie, incepand de vineri, posturile vacante pentru care pot opta la redistribuire.

Ministerul a publicat vineri, pe site-ul www.ms.ro, listele cu posturile vacante, pe specialitati si categorii, la nivel judetean si national pentru care personalul medical, dar si cel auxiliar va putea opta in urmatoarea perioada.

De asemenea, tot pe site-ul ministerului pot fi accesate doua liste cu spitalele care au posturi vacante in fiecare judet si cu posturile ocupate in unitatile sanitare propuse pentru reorganizare.

Conditiile in care se va realiza procesul de redistribuire, etapele si pasii pe care personalul sanitar trebuie sa ii faca pentru ocuparea unui post vor fi aprobate pana in data de 22 martie, prin Ordin al ministrului Sanatatii.

Totodata, redistribuirea propriu-zisa a personalului va incepe in data de 1 aprilie, se va desfasura in mai multe etape si va dura cel mult 60 de zile.

Citeste continuarea pe ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#posturi vacante, #ministerul sanatatii, #locuri de munca, #personal medical , #Stiri Locuri de munca