Viitorul fortei de munca din Romania: Cat conteaza salariul pentru tineri si echilibrul intre job si viata personala

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 10:45
1666 citiri
Viitorul fortei de munca din Romania: Cat conteaza salariul pentru tineri si echilibrul intre job si viata personala
Foto: Pixabay

Tinerii au alte asteptari de la locul de munca fata de parintii lor, astfel ca angajatorii sunt nevoiti sa-si schimbe modul de abordare daca vor sa ii atraga.

Cei din generatia Millennials, nascuti in perioada 1980-2000, sunt interesati de bani, insa isi doresc sa imbine viata profesionala cu cea personala, asa ca accepta mai greu un job cu program fix si orele suplimentare.

Mai mult, isi doresc sa avanseze repede si sunt dornici sa se implice in proiecte noi, potrivit unei analize remisa Ziare.com, care a fost realizata de Smartree, o firma ce se ocupa cu externalizarea proceselor legate de Resurse Umane (HR).

Asa arata viitorul fortei de munca din Romania: Ce pretentii au tinerii de la un job

Salariul nu este pe primul loc in asteptarile tinerilor legate de un nou job

Salariul nu este cel mai important si, de departe, nici singurul aspect pe care cei din generatia Millenials il iau in considerare in alegerea unui loc de munca.

In primul rand, tinerii au dorinta de a ...citeste mai departe despre "Viitorul fortei de munca din Romania: Cat conteaza salariul pentru tineri si echilibrul intre job si viata personala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tineri loc munca, #tineri salarii loc munca, #tineri joburi asteptari, #beneficii salarii loc munca , #Stiri Locuri de munca