Vouchere de vacanta: Cine le poate primi si cum se acorda - Impozitare favorabila si beneficii pentru salariati

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 08:00
1226 citiri
Vouchere de vacanta: Cine le poate primi si cum se acorda - Impozitare favorabila si beneficii pentru salariati
Foto: Adrian Benta

Iata ca ne indreptam rapid catre sarbatorile de iarna si multi dintre noi dorim sa ne petrecem vacanta sau perioada de concedii in diverse statiuni. Dar cum ar fi daca cineva ne-ar asigura si plata cazarii pe perioada sejurului? Ar fi excelent, fara indoiala.

Fie ca suntem salariti, fie ca suntem angajatori, dupa un an plin de evenimente e binevoita o scurta perioada de odihna.

Desigur, in decembrie, salariatii se asteapta la prime de Sarbatori. Si angajatorii se gandesc la acordarea acestora. Dar uneori edificil sa faca acest lucru, din cauza rezultatelor mai slabe sau inerenta lipsa de lichiditati.

In plus, nici impozitarea nu favorizeaza primele in bani, avand in vedere ca au acelasi regim fiscal ca si salariile (adica impozite semnificative).

In acest context, in contrapartida taierii totale a bonusurilor salariale de Sarbatori, chiar si in cadrul unor bugete mai mici, angajatorii isi pot arata aprecierea fata de angajati prin acordarea unor vouchere de vacanta. ...citeste mai departe despre "Vouchere de vacanta: Cine le poate primi si cum se acorda - Impozitare favorabila si beneficii pentru salariati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#acordare vouchere vacanta, #vouchere vacanta salariati, #vouchere vacanta angajati, #vouchere vacanta, #vouchere vacanta impozitare , #Stiri Locuri de munca