Vrei sa lucrezi intr-o multinationala? Vezi ce joburi sunt disponibile

Miercuri, 29 Iunie 2011, ora 10:22
2699 citiri
Vrei sa lucrezi intr-o multinationala? Vezi ce joburi sunt disponibile

Ofertele de locuri de munca nu abunda in timpul verii, insa marile corporatii internationale inca sunt in cautarea unor noi angajati. 

Din toate domeniile, de la farmaceutic la auto, candidatii pot sa aleaga din mai multe locuri de munca scoase la concurs, in mai multe orase mari din tara.

Un prim exemplu este Roche, una din cele mai importante companii farmaceutice din lume, care este in cautarea unor reprezentanti medicali pentru Brasov, Tg. Mures si Sibiu.

Candidatul ideal trebuie sa aiba studii superioare de medicina sau farmacie, precum si bune abilitati de comunicare. De asemenea, permisul auto este obligatoriu, in timp ce cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj.

Reprezentantul medical va dezvolta relatii profesionale cu medicii si farmacistii din zona geografica alocata si va avea drept obiectiv cresterea cererii pentru produsele Roche pe piata locala. Potrivit anuntului companiei elvetiene, se ofera, pe langa salariu, computer, telefon si autoturism de serviciu, precum si premii, in functie de rezultatele obtinute.

Vezi continuarea pe Ziare.com

#joburi, # multinationala, # angajati, # locuri de munca, # oferte joburi , #Stiri Locuri de munca