Vrei sa pleci in SUA cu Summer Work Travel? Vezi noile reglementari

Luni, 27 Iunie 2011, ora 14:02
1668 citiri
Vrei sa pleci in SUA cu Summer Work Travel? Vezi noile reglementari

Printre noile reglementari din programul Summer Work Travel se numara si analizarea mai atenta a dosarelor din anumite tari, precum Romania, care au un "grad ridicat de infractionalitate", potrivit NewsIn.

Noile reglementari pentru asa-numite vize J-1 au ca scop si consolidarea sigurantei pentru participantii la programul Summer Work Travel.

Un program pilot pentru sase tari (Belarus, Bulgaria, R.Moldova, Romania, Rusia si Ucraina) vizeaza contracararea potentialelor abuzuri asupra participantilor la Summer Work Travel; iar noile reglementari au ca scop sa consolideze si sa clarifice monitorizarea programului si conditiile administrative, a anuntat Departamentul american de Stat, citat de Sofia News Agency.

Vizele J-1 reprezinta vize emise de Statele Unite pentru persoanele care participa la programe ce promoveaza schimburile culturale, in special pentru pregatire in domeniul medicinei sau afacerilor.

Toti candidatii trebuie sa indeplineasca criteriile de eligibilitate si sa fie sponsorizati fie de sectorul privat, fie printr-un program guvernamental.

Multi dintre cei 130.000 de studenti straini care viziteaza Statele Unite in fiecare vara, in cadrul programul Work Travel, sunt victime ale angajatorilor rau intentionati.

Problemele variaza de la exploatarea la locul de munca, pana la prezentarea de slujbe fictive. 

#summer work travel, #dosar work travel, #program sua, #viza sua, #angajati sua , #Stiri Locuri de munca