Wellbeing: Cum raman motivat la locul de munca daca sefii ma demotiveaza

Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 09:36
1805 citiri
Wellbeing: Cum raman motivat la locul de munca daca sefii ma demotiveaza
Foto: Arhiva personala

Se spune tot mai des ca angajatii isi parasesc managerii, nu compania in care lucreaza. Un bun manager isi motiveaza si incurajeaza oamenii din echipa sa lucreze bine impreuna, dar nu toti avem aceasta sansa.

Ce fac atunci cand ma simt demotivat de managerul meu? Sta oare si in puterea mea sa ma motivez si sa-mi pastrez nivelul de implicare, astfel incat sa am rezultate bune?

Managerul este, in mare masura, responsabil cu motivarea oamenilor din echipa, dar si eu ca angajat pot schimba in bine situatia.

Managerul si angajatorul au o mare responsabilitate in ceea ce priveste starea de bine a angajatului la locul de munca. Discutiile pe acest subiect ajung foarte des la intrebarea: cine este mai responsabil de motivarea la locul de munca: angajatorul sau angajatul?

Vestea buna este ca, desi managerul direct si compania au o mare influenta in nivelul motivatiei mele de la job, si eu ca angajat am "mai mult control decat imi imaginez pentru a ma mentine motivat" (psih. Heidi ...citeste mai departe despre "Wellbeing: Cum raman motivat la locul de munca daca sefii ma demotiveaza" pe Ziare.com

#Cum ramai motivat la job, #sfaturi motivare loc munca, #motivare loc munca , #Stiri Locuri de munca