Ce companii angajeaza in aceasta toamna

Marti, 08 Octombrie 2013, ora 15:35
2074 citiri
Ce companii angajeaza in aceasta toamna

Editia cu numarul 15 a celui mai mare eveniment de recrutare Angajatori de TOP va avea loc in Bucuresti in perioada 25-26 octombrie, la Sala Palatului. Cu o traditie de 7 ani, evenimentul reuneste la fiecare editie 15.000 de profesionisti si studenti care au astfel ocazia sa aplice pentru una dintre pozitiile deschise de cele 90 de companii participante.

Evenimentul Angajatori de TOP a reunit in cadrul celor 15 editii aproximativ 1236 de companii participante. Cei mai multi angajatori, respectiv 120, au participat in toamna anului 2008, perioada caracterizata de proiecte de recrutare de mare amploare, atat pentru pozitii de management, de specialisti sau entry-level.

Ultimii trei ani au fost caracterizati de o prezenta relativ constanta din partea catorva categorii de companii care s-au remarcat din perspectiva dimensiunii proiectelor de recrutare: IT&C, Outsourcing, centrele de servicii ale companiilor multinationale deschise in Romania, dar si de o crestere a numarului companiilor care au dezvoltat programe de internship sau trainee dedicate juniorilor.

Companiile prezente in cadrul editiei din aceasta toamna Angajatori de TOP isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii de activitate:

1. IT&C (38%)

2. BPO (17%)

3. Servicii financiar-bancare (10%)

4. FMCG (10%)

5. Inginerie si Constructii (10%)

6. Recrutare (10%)

7. Retail (4%)

8. Consultanta (3%)

"Un astfel de eveniment iti permite sa ai o conversatie directa cu reprezentantii companiilor, o oportunitate pentru care trebuie sa te pregatesti cu atentie. Iti recomandam sa te documentezi in privinta companiilor participante, sa verifici site-ul evenimentului, sa stabilesti o lista cu cei pe care vrei sa ii abordezi, sa te documentezi cu privire la companiile participante si joburile pentru care recruteaza. Pregateste-te si pentru cateva intrebari: "In ce domeniu vrei sa aplici si ce anume te recomanda pentru acest domeniu?", "De ce ai ales acest domeniu si mai specific compania noastra?" a declarat Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de TOP.

Alaturi de editia din Bucuresti, va mai avea loc si o editie a evenimentului Angajatori de TOP, la Iasi, in perioada 8-9 noiembrie, Hotel Traian si o editie nationala virtuala, pe site-ul www.hipo.ro in perioada 11-15 noiembrie 2013.

Printre companiile care isi vor prezenta oferta la acest targ de joburi se afla JTI, ArcelorMittal, Dell, Oracle, Grup Renault Romania, BRD - Groupe Societe Generale, Groupama Asigurari, ING Asigurari de Viata, BearingPoint, Mondelēz Romania, L'Oreal Romania, Raiffeisen Bank, Microsoft, Bitdefender, McDonald's Romania, Intel, Stefanini, Sparkware Technologies, ProCredit Bank, IBM, EY, Computer Generated Solutions, Cegeka, Endava, ABS Laundry Business Solutions, Microchip Technology, TeamNet International, Temenos, British American Tobacco, HP, Humangest Group, Xerox, Wipro si Phi Partners, Accenture, Honeywell, Optaros, P&G, Genpact, Microchip Technology si Luxoft.

#targ joburi 2013, #angajatori de top, #locuri de munca Bucuresti, #eveniment recrutare 2013 , #Targ joburi