Ia-ti biletul catre cariera la editia a 8-a BizCamp

Luni, 22 Octombrie 2012, ora 16:05
1489 citiri
Ia-ti biletul catre cariera la editia a 8-a BizCamp

Cum stii ce nazuinte au tinerii de azi, ce planuri de cariera au studentii si care sunt specialistii care le ghideaza alegerile? Suntem in secolul vitezei, informatiile ne invadeaza, internetul este plin si lumea intr-o miscare permanenta.

Suntem in ton cu timpurile si-ti garantam un bilet pentru viitorul tau !

BizCamp isi desfasoara fortele din nou la nivel national, in ce-a de-a 8-a editie de toamna, pentru viitorul fiecarui participant: Bucuresti - 9 si 10 noiembrie, Iasi - 14 noiembrie, Timisoara - 17 noiembrie, Cluj Napoca - 24 noiembrie.

Aceasta editie aduce teme si subiecte la fel de interesante si actuale pentru studenti, tineri profesionisti si companii, pentru ca, astfel, sa descopere ce au in comun si ce pot construi impreuna:

Cum pasiunea devine cariera

Cum atragi atentia angajatorilor?

Mesajul si atitudinea- cheia succesului tau

Alegi compania pe masura valorilor tale?

Acest eveniment aduce o noutate absoluta si creaza un workshop dedicat specialistilor care, astfel, vor avea ocazia sa impartaseasca si sa dezbata noutati si teme pe anumite domenii.

BizCamp este cadrul potrivit de intalnire unde tineri profesionisti, studenti, specialisti, traineri, oameni de succces din companii, au trasat o noua cale a relationarii, a valorilor, a exemplului personal, a succesului si a performantei.

Conferinte si workshop-uri, networking, premii, oportunitati de angajare in companiile partenere, noutati, proiecte si materiale dedicate studentilor in editia a 12-a a Ghidului de Cariera si portalul online http://bizcampus.com.ro/ - va asteapta la BizCamp editia a 8-a!

Companiile vorbesc cu tinerii, ii indruma si isi descopera nu doar viitorii angajati ci si potentialii clienti. Aici tinerii depasesc bariera timiditatii si vorbesc deschis cu reprezentantii companiilor, cu oameni gata sa le ofere din experienta si know-how-ul lor.

Timpurile se schimba, deciziile se iau rapid, talentele se orienteaza catre oameni si companii care stiu sa le descopere si sa le aprecieze.

Inscrie-te la BizCamp si vei fi un castigator! Viitorul iti apartine, noi iti spunem adresa : http://www.bizcamp.inspirebusiness.ro/inscriere.html

BizCamp este un eveniment bianual, de dezvoltare personala si orientare in cariera, dedicat companiilor, studentilor si tinerilor profesionisti, marca Inspire Business. Din aprilie 2012, BizCamp se desfasoara la nivel national, in orasele Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, alaturi de parteneri, companii locale si multinationale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#locuri munca, #bizcamp locuri munca , #Targ joburi