Targ de joburi. 3.300 de pozitii deschise la Angajatori de TOP

Marti, 22 Octombrie 2013, ora 16:10
2498 citiri
Targ de joburi. 3.300 de pozitii deschise la Angajatori de TOP

Vineri si sambata, pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, are loc editia cu numarul 15 a targului de cariera Angajatori de TOP. In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati 15 000 de profesionisti si studenti care pot aplica pentru cele 3.300 de pozitii deschise de companiile participante.

Joburile oferite de companii sunt in domenii de activitate diverse si sunt adresate candidatilor cu nivele diferite de experienta. 25% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidati juniori, 50% pentru specialisti, 25% pentru seniori si manageri, iar topul domeniilor cu cele mai multe oportunitati de cariera arata astfel:

1. IT &C

2. Inginerie

3. Client service

4. Supply Chain & Logistics

5. Sales

6. Financiar - Bancar

7. Marketing

8. Productie

9. Juridic

10. Resurse umane

11. Turism

In ceea ce priveste profilul candidatului, angajatorii cauta profesionisti cu experienta relevanta si pasionati de domeniul in care activeaza, care cunosc o a doua limba straina si sunt orientati spre rezultate.

In ceea ce priveste profilul candidatilor entry-level, companiilor urmaresc in CV-urile tinerilor, implicarea in activitati extracurriculare, rezultatele academice, cunostiintele de limbi straine, alaturi de motivatia pentru a lucra intr-un mediu international, atitudinea deschisa si seriozitatea pe care o acorda evolutiei in cariera.

"Oracle angajeaza tineri cu potential, fie ca sunt studenti, fie absolventi, precum si candidati cu experienta pe posturi variate, in centre regionale sau globale de servicii, cum sunt centrele de Presales, Development, Technical Support, Consulting, Global Finance, Oracle University, etc. Pe parcursul procesului de selectie, cautam in fiecare candidat potentialul de crestere, dorinta de a invata si de a se dezvolta profesional in cadrul acestor echipe. Atributele cheie la care ne asteptam de la candidati sunt setea de cunoastere, creativitatea, inovatia si pasiunea pentru business sau IT", declara Lavinia Protopopescu, Senior Graduate Recruiter la Oracle, in legatura cu participarea la targul de cariera.

Pentru pozitiile deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP, procesul de recrutare este format, in medie, din 4 etape. O faza initiala o constituie screeningul CV-urilor, urmata de un interviu telefonic. Ulterior, pot avea loc o serie de interviuri individuale sau de grup, cu recruiterii companiei sau cu managerul direct, urmate de un interviu final pentru prezentarea ofertei de angajare.

Pentru a aplica la joburile oferite de companiile prezente in cele doua zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE - sistem lansat in premiera de Angajatori de TOP. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar. CVul BarCODE va fi scanat de angajatori si va ramane in baza de date putand fi accesat si dupa finalizarea evenimentului.

De asemenea, vizitatorii targului pot participa la 5 conferinte tematice si 21 de workshop-uri de cariera, dar si beneficia de consiliere in cariera cu privire la modul de prezentare a CV-ului.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro. Accesul publicului va fi permis vineri, 25 octombrie si sambata, 26 octombrie, in intervalul 10:00 - 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

#angajatori Top, #targ joburi, #locuri munca, #targ cariera , #Targ joburi