Targ de joburi pentru tinerii pasionati de PR, Advertising si Comunicare

Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 13:59
1711 citiri
Targ de joburi pentru tinerii pasionati de PR, Advertising si Comunicare

Asociatia studentilor la Relatii Publice si Comunicare, Prime Romania, organizeaza a sasea editie a evenimentului PR&Ad Fair, targ de joburi si internshipuri in domeniul Relatiilor Publice si Advertisingului din Romania.

Acest eveniment faciliteaza accesul tinerilor pasionati de domeniul Relatiilor Publice, al Advertisingului si al Comunicarii, pe piata muncii. Prin asigurarea unui mediu propice interactiunii dintre agentiile expozante si studenti sau absolventi, PR&Ad Fair incurajeaza comunicarea dintre cele doua parti. Astfel, participantii iau contact direct cu specialistii din domeniu, iar agentiile invitate, care isi prezinta ofertele de joburi si programele de internship, au sansa de a evalua pregatirea si aptitudinile viitorilor profesionisti.

"Ceea ce face PR&Ad Fair special este apropierea ce se creeaza intre studenti/absolventi si viitorii lor angajatori. Anul trecut PR&Ad Fair a reusit sa adune intr-o singura incapere peste 20 de agentii si aproximativ 800 de participanti in cele doua zile. Practic, editia anterioara si-a atins scopul, a reusit sa creeze un mediu propice comunicarii dintre specialistii din domeniu si studenti/absolventi. Acest lucru imi doresc sa se intample si anul acesta." Loredana Radu, Project Manager, PR&Ad Fair.

Evenimentul include o conferinta si trei workshopuri tematice

Evenimentul are o structura complexa ce include, in cadrul targului propriu-zis, o conferinta si trei workshopuri tematice cu rol in aprofundarea cunostintelor viitorilor comunicatori. Conferinta Kit de supravietuire in PR si Advertising se va desfasura pe 7 aprilie sub forma unei sesiuni de intrebari si raspunsuri Q&A. Speakerii ce vor impartasi din experienta lor sunt membrii agentiei pastel: Dana Nae Popa, Realistic Managing Partner & Business Developer, Alma Ghiulea, Dynamic Account, Andreea Mirica, Magnetic Account, Madalina Ivan, Positive Account, Ciprian Sava, Sparkling Copywriter si Mihaela Zaharia, PR Specialist la Geometry Global.

Tot in aceeasi zi va avea loc workshopul Your future job test, sustinut de Lucian Calarasu, HR Manager la Editura Evenimentul Zilei si Capital. Acesta le va arata participantilor cum ar trebui sa arate un CV de nota 10 si ii va pregati pentru un interviu de succes.

Workshopul dedicat Relatiilor Publice, Using Social Media to build stronger communities, se va desfasura pe 8 aprilie. Acesta va fi sustinut de Raluca Mihalachioiu, Managing Partner la The Public Advisors si Vlad Mihalachioiu, Social Media Manager la The Public Advisors.

Tot in cea de-a doua zi, tinerii creativi si dispusi sa afle informatii noi de la specialisti din domeniu pot lua parte la workshop-ul Visual Storytelling-Lessons from Back to Future sustinut de Elena Dospinescu, Digital Creative Manager la Lowe & Partners.

Evenimentul se va desfasura pe 7 si 8 aprilie, la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Bucuresti (Strada Bulevardul Regina Elisabeta, Nr. 48, Sector 5).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#targ joburi, #joburi studenti , #Targ joburi