Targul de Cariere isi deschide portile la nivel national

Joi, 10 Octombrie 2013, ora 16:09
2130 citiri
Targul de Cariere isi deschide portile la nivel national

Targul de Cariere, cea mai mare retea de profil din Romania, isi deschide portile si in aceasta toamna, in 13 mari orase din Romania.

Evenimentul de cariera a devenit a doua optiune pentru tinerii profesionisti, dupa Internet, in ceea ce priveste oportunitatile de angajare, conform unui studiu IRES. Din 2006 si pana in prezent, peste 10.000 de tineri si-au gasit un (nou) loc de munca prin intermediul Targului de Cariere.

Zeci de companii s-au inscris deja la evenimentul din aceasta toamna, oferind sute de job-uri la nivel national in domenii precum productie si tehnica, servicii, financiar, marketing si multe altele. In doua orase din tara va avea loc si cate un eveniment dedicat mediului IT: Cluj-Napoca (16-17 octombrie, Iulius Mall) si Iasi (22-23 octombrie, Palas).

Evenimentele de cariera cu o oferta de locuri de munca in domenii generale se vor desfasura astfel: Baia Mare(10 octombrie,Gold Plaza), Oradea (11 octombrie, Lotus Center), Brasov (15-16 octombrie, Aro Palace), Bacau (24 octombrie, Muzeul de Istorie), Arad (29 octombrie, Atrium Center), Tirgu Mures (29 octombrie, Hotel Grand), Iasi (5-6 noiembrie, Palas), Cluj-Napoca (12-13 noiembrie, Iulius Mall), Sibiu (13-14 noiembrie, Centrul de Afaceri), Craiova (19-20 noiembrie, Teatrul National) si Bucuresti (22-23 noiembrie, World Trade Center).

Candidatii sunt asteptati la fata locului cu propriile CV-uri ori cu cel printat de pe eJobs.ro in format Smart CV, care va fi scanat de companiile participante si care va intra automat in baza lor de date. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau in curs, cu sau fara experienta de munca, sunt principalii candidati vizati de companiile angajatoare prezente la Targul de Cariere.

Programul in aceasta toamna se desfasoara intre orele 11.00 - 19.00, pentru a le face mai facil accesul si candidatilor care lucreaza. "Am remarcat ca tot mai multi candidati (25%, la editia anterioara) participa la evenimentele noastre, chiar daca au un loc de munca in momentul desfasurarii lor", declara organizatorii.

Printre companiile angajatoare la editia din acest an la nivel national se numara Aegon, Amazon, Arabesque, Arobs, Arvato, Autoliv, Capgemini, Celestica, Continental Automotive Systems, Emerson, Endava, Genpact, Hella Group, HP, ING, McDonalds, Plexus, Raiffeisen, Route 66, Sykes, Terapia Ranbaxy si Unicredit Business Integrated Solutions.

Organizatorii le mai propun candidatilor traininguri si seminarii pe tema gasirii vocatiei si a progresului rapid in cariera, dar si sesiuni de consultanta unu-la-unu in cariera si intalniri cu invitati supriza, in cadrul Atelierului de Cariere.

Participarea la aceste evenimente este gratuita in fiecare oras, iar in cadrul lor, participantii vor putea afla cum sa se integreze rapid la birou, cum sa lucreze mai bine cu managerii, dar si discutii despre politici de recrutare, politici de dezvoltare personala si multe altele. Toate aceste informatii sunt oferite de traineri instruiti sau de companiile care doresc sa sustina traininguri in cadrul Atelierului de Cariere.

Mai multe detalii si informatii pot fi gasite pe site-ul www.targuldecariere.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Targ Cariere 2013, #Targ locuri munca, #joburi Targ Cariere, #companii angajatoare targ cariere , #Targ joburi