Loteria Romana: Profit net estimat de 96 milioane de lei in 2012

Joi, 02 August 2012, ora 09:36
1531 citiri
Loteria Romana: Profit net estimat de 96 milioane de lei in 2012

Profitul brut estimat al Loteriei Romane este de circa 133 milioane de lei pentru anul 2012, iar profitul contabil este de 96,6 milioane de lei, potrivit Bugetului de Venituri si Cheltuieli, publicat in Monitorul Oficial.

Veniturile totale ale societatii au fost estimate la 1,2 miliarde de lei, iar cheltuielile la aproape 1,1 miliarde de lei. Bugetul de investitii al companiei pentru 2012 este de 113 milioane de lei, potrivit Agerpres.

Cheltuielile cu personalul sunt prevazute la 86,9 milioane de lei, din care 61,7 milioane de lei cheltuielile cu salarii. Numarul de salariati estimat pentru 2012 este de 2.900 persoane, iar castigul mediu lunar pe salariat la circa 1.900 de lei.

Loteria Romana, inca o companie de stat cu probleme

Noul director general al Loteriei Romane, Alexandru Ghita, numit de ministrul Finantelor Publice, Florin Georgescu, in luna iulie, a declarat, de curand, ca situatia financiara a companiei "nu este deloc roz" nefiind exclusa procedura de insolventa, daca nu vor fi aplicate masuri de eficientizare a activitatii.

Situatia Loteriei Romane "nu este deloc roz": Risca insolventa

Problemele Loteriei

Conform unor investigatii ale Curtii de Conturi a Romaniei la Loteria Romana, in ultimii ani, aceasta institutie a incheiat mai multe contracte ilegale de achizitii, paguba cifrandu-se la cateva zeci de milioane de euro, scrie Capital.

Alarma falsa la Loteria Romana. Insolventa este improbabila

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#profit loteria romana, #rezultate financiare Loteria Romana , #Profit