Liliana Minca, data jos de la sefia Loteriei

Marti, 17 Februarie 2009, ora 11:08
1631 citiri
Liliana Minca, data jos de la sefia Loteriei

Liliana Minca a fost revocata din functia de presedinte si director general al Loteriei, la conducerea companiei fiind numit Gheorghe Benea, desemnat de PDL, au declarat surse din Ministerul Finantelor.

Liliana Minca a preluat conducerea Companiei Nationale Loteria Romana in martie 2006, dupa revocarea din functie a lui Nicolae Cristea. Potrivit statutului Loteriei, Adunarea Generala a Actionarilor numeste si revoca membrii Consiliului de Administratie si le stabileste remuneratia.

Loteria este condusa de Consiliul de Administratie, iar unul dintre membri este desemnat prin ordin al Ministrului Finantelor si indeplineste functia de presedinte.

Surse din PDL au declarat, saptamana trecuta, pentru MEDIAFAX, ca formatiunea politica l-a desemnat pe Gheorghe Benea, fost candidat pentru Senat intr-un colegiu din Cluj si director al societatii Metalurgica Transilvana din Aiud, pentru functia de presedinte al Consiliului de Administratie la Loteria Romana.

Benea a candidat pentru Senat, intr-un colegiu din Cluj, la alegerile din noiembrie. El a pierdut locul de parlamentar in fata contracandidatului de la PNL. Marius Nicoara.

#benea, #gheorghe, #liliana, #loreria, #minca, #romana , #stiri Loteria Romana