Sefa destituita a Loteriei vrea 90 000 lei pentru ca a fost demisa fara motiv

Marti, 17 Februarie 2009, ora 17:28
1857 citiri
Sefa destituita a Loteriei vrea 90 000 lei pentru ca a fost demisa fara motiv

Fostul presedinte al consiliului de administratie al Loteriei Romane, Liliana Minca, a declarat astazi pentru NewsIn ca va incasa o indemnizatie bruta de 87.419 lei cu titlu de daune interese pentru ca a fost destituita inainte de finalul contractului de mandat, ce era stabilit pentru 17 martie 2010.

 

"AGA a hotarat sa-mi acorde drepturile conform articolului 10, alineatul 4 din contractul de mandat si anexei 1 a contractului, deoarece am fost revocata din cauze neimputabile. Tot in contractul de mandat a fost stabilita o dispozitie privind premiul anual aferent anului 2008, al carui cuantum va fi hotarat dupa prezentarea datelor financiare pe anul trecut", a spus Minca.

Liliana Minca a fost inlocuita din functia de director general si presedinte al consiliului de administratie al Loteriei Romane cu Gheorghe Benea, potrivit deciziei adunarii generale a actionarilor (AGA) din 16 februarie. Membrii consiliului de administratie au fost mandatati sa stabileasca valoarea despagubirilor ce ii vor fi acordate Lilianei Minca, in conformitate cu contractul de mandat privind administrarea Companiei Nationale Loteria Romana SA, pentru perioada 16 februarie 2009 - 17 martie 2010.

Loteria Romana va organiza, miercuri, o conferinta de presa in care Liliana Minca ii va preda mandatul de presedinte al consiliului de administratie lui Gheorghe Benea.

#Gheorghe Benea, # Liliana Minca, # Loteria Romana, # destituita , #stiri Loteria Romana