Ariton discuta cu LukOil viitoare investitii in Romania

Miercuri, 05 Octombrie 2011, ora 18:12
1320 citiri
Ariton discuta cu LukOil viitoare investitii in Romania

Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton, s-a intalnit la Moscova cu conducerea grupului rusesc LukOil, cu care a discutat despre investitiile facute pana in prezent de LukOil in Romania si proiectele investitionale viitoare ale companiei.

"In perioada 1998 - 2010, investitiile totale efectuate de compania Luk Oil in industria din Romania au depasit suma de 500 milioane dolari.

Compania a creat peste 3.000 locuri de munca in cadrul unitatilor LukOil din Romania si alte 2.000 locuri de munca pentru activitati conexe", se arata intr-un comunicat emis miercuri de minister si preluat de NewsIn.

Totodata, ministrul Ion Ariton s-a intalnit, in cadrul vizitei pe care o efectueaza zilele acestea la Moscova, si cu reprezentanti ai conducerii companiei rusesti Mechel.

In cadrul intalnirii cu conducerea companiei Mechel, Ariton a apreciat investitiile pe care Mechel le are in Romania si a asigurat compania de sprijinul Guvernului Romaniei pentru extinderea investitiilor in Romania. 

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#ariton, # ariton investitii romania, # ariton lukoil , #stiri Lukoil