S-a prelungit sesiunea de depunere a proiectelor pentru "Instalarea tinerilor fermieri"

Joi, 28 Iunie 2012, ora 21:13
1398 citiri
S-a prelungit sesiunea de depunere a proiectelor pentru "Instalarea tinerilor fermieri"

Tinerii interesati in obtinerea finantarii comunitare pentru infiintarea unei afaceri in domeniul agriculturii mai pot depune proiecte pana la data de 6 iulie 2012, informeaza, joi, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

MADR a prelungit cu o saptamana sesiunea de depunere a proiectelor pentru masura 112 - "Instalarea tinerilor fermieri" deoarece un numar foarte mare de potentiali beneficiari ai acestei masuri au intampinat dificultati in obtinerea unor documente obligatorii intocmirii cererii de finantare. Data limita de depunere a proiectelor era anterior acestei prelungiri 29 iunie 2012.

'Am decis sa prelungim si sesiunea de depunere a dosarelor pentru masura 112 deoarece un numar foarte mare de potentiali beneficiari ai acestei masuri au anuntat ministerul ca au intampinat dificultati in obtinerea unor documente obligatorii intocmirii cererii de finantare. Pentru mine personal, si de asemenea pentru reprezentantii Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, tinerii reprezinta o categorie aparte pentru agricultura.

Incercam, prin toate mijloacele care ne stau la dispozitie, sa-i incurajam sa dea viata satelor din Romania', a declarat ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin.

Aceasta masura este cuprinsa in Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) si beneficiaza de o alocare de 120,886 milioane de euro.

#proiecte instalarea tinerilor agricultori, #depunere proiecte tinerii agricultori , #Agricultura UE