Orest Onofrei, propus pentru Agricultura: Subfinantarea si lipsa de organizare, principalele probleme

Sambata, 19 Decembrie 2009, ora 09:44
1528 citiri
Orest Onofrei, propus pentru Agricultura: Subfinantarea si lipsa de organizare, principalele probleme

Senatorul PDL de Suceava Orest Onofrei, desemnat pentru functia de ministru al Agriculturii, a declarat vineri seara pentru Agentia NewsIn ca principalele probleme din agricultura sunt subfinantarea si lipsa de organizare.

"Principalele probleme ale agriculturii tin de subfinatare si organizare sau mai bine zis de lipsa de organizare", a spus Onofrei. Acesta a precizat ca deocamdata astepta audierile din comisii si nu se poate pronunta asupra unor posibile schimbari pe care le-ar putea opera la nivelul ministerului.

Orest Onofrei s-a nascut in 17 mai 1957 in comuna Marginea, judetul Suceava. Este casatorit si are trei fiice. A absolvit Facultatea de Medicina Veterinara, Bucuresti (1982) si Facultatea inginerie si management agricol (1997).

In perioada 1990 - 1992 a lucrat la Herghelia Radauti, intre 1990 - 1996 a fost administrator la SC Romotin SRL Radauti, iar in intervalul 1997 - 2000 a avut functia de director al Directiei Sanitare Veterinare. A fost timp de trei ani (2001 - 2004) sef serviciu DSV Suceava.

In ceea ce priveste activitatea sa politica, ministrul desemnat pentru portofoliul Agriculturii, a fost timp de sase ani (1990 - 1996) membru PNTCD, iar din 2003 in 2004 a fost vicepresedintele organizatiei judetene PNL.

In 2006, in timpul in care era prefect de Suceava, a renuntat la calitatea de membru de partid. In 2008 s-a inscris in PDL, candidand pentru Senat. In prezent este prim-vicepresedinte al organizatiei PDL Suceava. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Statisticile oficiale arată că România are una dintre cele mai semnificative diaspore din UE, raportat la populația rezidentă a țării. Pentru fiecare patru persoane care locuiesc în...
#onofrei, #ministru, #guvern, #agricultura , #Agricultura