Producatorii agricoli cer discutarea urgenta a bugetului pe 2011

Duminica, 28 Noiembrie 2010, ora 23:11
908 citiri
Producatorii agricoli cer discutarea urgenta a bugetului pe 2011

Federatia Nationala a Producatorilor Agricoli din Romania (FNPAR) cere Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) sa inceapa consultarile pe bugetul ce urmeaza sa fie alocat Agriculturii in 2011, astfel incat cei care activeaza in domeniu sa isi poata face un plan de afaceri, potrivit Newsin.

"Intarzierea aprobarii bugetului determina o lipsa de predictibilitate si scaderea competitivitatii agriculturii romanesti.

Cerem Ministerului Agriculturii sa discute urgent bugetul cu partenerii sociali inainte sa-l prezinte in Guvern ?i sa nu ne puna in fata faptului implinit.

Asteaptam un raspuns cat mai prompt si intr-un timp cat mai scurt din partea Ministerului Agriculturii", se arata intr-un comunicat transmis duminica de reprezentantii FNPAR.

Bugetul MADR se va ridica in 2011 la 11,67 miliarde lei, in crestere cu 14,29% fata de cel preliminat pentru 2010, potrivit proiectului Legii bugetului de stat pe 2011 publicat de Ministerul Finantelor Publice. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Statisticile oficiale arată că România are una dintre cele mai semnificative diaspore din UE, raportat la populația rezidentă a țării. Pentru fiecare patru persoane care locuiesc în...
#agricultura, #buget , #Agricultura