Tabara a aprobat finantele pentru promovarea fructelor si legumelor

Vineri, 05 August 2011, ora 10:45
1363 citiri
Tabara a aprobat finantele pentru promovarea fructelor si legumelor

Ministrul agriculturii a aprobat conditiile de acordare a sprijinului de la bugetul national pentru promovarea fructelor si legumelor in tara si in strainatate, conform NewsIn.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Comisia Europeana si MADR ofera organizatiilor profesionale si interprofesionale reprezentative din sectorul fructelor si legumelor proaspete posibilitatea de a beneficia de cofinantare din partea Uniunii si de la bugetul de stat in cadrul Regulamentului (CE) nr. 3/2008 privind actiunile de informare si promovare pentru produsele agricole pe piata interna si in tarile terte, prin prezentarea de programe in afara ritmului anual de adoptare a programelor si in afara calendarului uzual.

Ghidul privind accesarea sprijinului acordat programelor de informare si promovare a fructelor si legumelor proaspete pe piata interna si in tari terte se publica pe pagina de internet a ministerului, la sectiunea " promovare produse agricole".

Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Statisticile oficiale arată că România are una dintre cele mai semnificative diaspore din UE, raportat la populația rezidentă a țării. Pentru fiecare patru persoane care locuiesc în...
#fructe, #leguma, #promovare fructe legume, #valeriu tabara, #ecoli, #agricultura , #Agricultura