Un nou internship la Monsanto: Seamana-ti succesul acum!

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 15:48
2445 citiri
Un nou internship la Monsanto: Seamana-ti succesul acum!

Monsanto Romania lanseaza un nou program de internship - Seamana-ti succesul acum! - pentru studentii ce aprofundeaza cunostinte legate de agricultura sau din domenii conexe acesteia.

In parteneriat cu facultatile de profil, compania selecteaza cei mai buni candidati din tara, dornici sa creasca intr-un mediu dinamic, unde pot evolua si isi pot dezvolta aptitudinile.

"Programele noastre de internship de pana acum au avut un real succes daca ne raportam la numarul colegilor care au ramas in echipa si care au crescut alaturi de Monsanto. Compania noastra ofera o reala deschidere catre piata de agribusiness din Romania si faciliteaza oportunitati considerabile in ceea ce priveste interactiunea cu cei mai mari jucatori din domeniu. Incurajam toti studentii motivati de aceste lucruri sa vina si sa ne cunoasca. Suntem siguri ca asta ii va convinge sa aplice la noul nostru program de internship", spune Mihaela Vasile, Director de Relatii Publice al Monsanto Romania.

Internship-ul este programat va dura pe o perioada de un an calendaristic, astfel incat sa permita valorificarea tuturor cunostintelor academice asimilate pana in prezent si asimilarea altora noi.

Monsanto a incurajat intotdeauna inovatia si a investit in cercetare, iar acest lucru se vede in produsele revolutionare din portfoliul companiei. In opinia specialistilor din companie, acesta este mediul optim pentru dezvoltarea unei cariere in domeniu.

"Fiecare om nou venit in echipa aduce plus-valoare companiei prin entuziasmul pe care il manifesta, cu atat mai mult atunci cand este vorba despre un student aflat la inceput de drum. Ne bucuram ca avem ocazia sa oferim aceasta sansa unor tineri talentati si le multumim tuturor facultatilor din domeniu care faciliteaza recrutarea. Ii asteptam pe viitorii colegi cu un CV actualizat si cu voie buna. Mult succes tuturor candidatilor!", declara Octavian Chihaia, CEO al Monsanto Romania.

Despre Monsanto

Monsanto este unul dintre liderii globali ce ofera solutii bazate pe tehnologie si produse agricole care imbunatatesc productivitatea la nivel de ferma si calitatea hranei.

Monsanto continua sa sustina atat fermierii mici cat si pe cei mari pentru a produce mai mult in timp ce se conserva mai mult resursele noastre naturale, cum ar fi apa si energia.

Pentru a afla mai multe despre activitatea noastra si angajamentele noastre, va rugam sa vizitati: www.monsanto.ro.

Urmariti activitatea noastra pe Twitter® la adresa web www.twitter.com/MonsantoCo, pe blog-ul companiei, Beyond the Rows® la adresa www.monsantoblog.com, sau abonati-va la comunicatele noastre de presa prin News Release RSS Feed.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#internship Monsanto Romania , #Agricultura