Bugetul Ministerului Dezvoltarii a fost suplimentat

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 09:01
960 citiri

Bugetul Ministerului Dezvoltarii a fost suplimentat cu 50 de milioane de lei - echivalentul a circa 11,7 milioane de euro - din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, potrivit unei Hotarari adoptate saptamana trecuta de Executiv, potrivit NewsIn.

Decizia a fost luata intrucat sumele alocate prin bugetul anului 2009 "sunt insuficiente pentru derularea in bune conditii" a programelor ministerului: realizarea sistemelor de alimentare cu apa si a celor de canalizare, constructia de locuinte, modernizarea si asfaltarea drumurilor de interes local, reabilitarea termica a cladirilor.

Cele 50 de milioane de lei suplimenteaza capitolul "Locuinte, servicii si dezvoltare publica" din bugetul Ministerului Dezvoltarii.

Cea mai mare suma, 40 de milioane de lei, este alocata pentru titlul "Active nefinanciare" - respectiv pentru construirea de locuinte ANL si pentru programul guvernamental de alimentare cu apa la sate -, iar diferenta la "Alte transferuri" - pentru finantarea programului privind construirea de sali de sport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget, #locuinte, #anl, #ministerul, #dezvoltarii , #Buget