Bugetul Ministerului Mediului, adoptat cu un amendament

Miercuri, 22 Decembrie 2010, ora 09:18
992 citiri
Bugetul Ministerului Mediului, adoptat cu un amendament

Plenul Parlamentului a adoptat marti seara bugetul Ministerului Mediului, in cuantumul propus de Guvern, cu un amendament privind redistribuiri pentru finantarea activitatii de monitorizare a calitatii aerului, potrivit NewsIn.

 

Astfel, prin amendamentul admis inca de la nivelul comisiilor, in cadrul bugetului Mediului se redistribuie sume intre diverse capitole in vederea asigurarii finantarii activitatilor de monitorizare a calitatii aerului prin optimizarea si dezvoltarea Retelei Nationale de Monitorizare a Calitatii Aerului.

De asemenea, se redistribuie sume si pentru finantarea activitatilor pentru monitorizari, studii si cercetari in domeniul protectiei mediului, padurilor si apelor privind sarcini derivate din acorduri internationale, directive europene sau alte reglementari nationale sau internationale, precum si cercetare-dezvoltare in domeniul schimbarilor climatice.

In favoarea bugetului Ministerului Mediului s-au pronuntat 102 parlamentari, iar 29 au votat impotriva, fiind respinse 623 de amendamente.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget, #minister, #mediu , #Buget