Deputatul PDL Marius Neculai cere Guvernului sa aiba grija de "talantii" poporului

Marti, 12 Ianuarie 2010, ora 10:25
1455 citiri
Deputatul PDL Marius Neculai cere Guvernului sa aiba grija de "talantii" poporului

Reprezentantul grupurilor parlamentare ale PDL Marius Neculai a invocat luni, in cadrul dezbaterilor asupra bugetului o parabola biblica, cerand Guvernului sa foloseasca cu intelepciune "talantii" pusi la dispozitia sa de catre contribuabili, informeaza NewsIn.

"Poporul roman ne incredinteaza o parte din resursele sale, pentru a fi chibzuite si apoi reintoarse in folosul sau si pentru a intelege mai bine care este rolul nostru in conceperea acestui buget, am sa va reamintesc din Evanghelia lui Matei parabola talantilor", a spus Neculai la inceputul discursului sau tinut in fata Camerelor reunite ale Parlamentului.

Neculai a afirmat ca a folosit parabola ca un exemplu privind necesitatea de a folosi cu intelepciune banii veniti de la romani.

"E timpul sa incetam sa cerem alocari nejustificate, inainte de a fi capabili de a oferi solutii eficiente. Fac un apel la intreaga clasa politica pentru a indentifica masurile necesare pentru a creste generarea veniturilor in Romania. Sa cheltuim e foarte usor si o denota cele cateva mii de amendamente depuse in acest sens", a spus Neculai, adaugand ca bugetul raspunde nevoilor actuale ale tarii in contextul crizei economice.

"Stimati membri ai Guvernului, stimati colegi, sa dea Dumnezeu ca talantii pe care vi i-a incredintat poporul roman sa-i folositi cu intelepciune si numai in avantajul acestei tari", a conchis deputatul democrat-liberal.

 

#parabola, # talanti, # neculai, # buget, # bani , #Buget