Parlamentarii au adoptat proiectul de lege pentru buget

Marti, 06 Decembrie 2011, ora 21:30
959 citiri
Parlamentarii au adoptat proiectul de lege pentru buget

Parlamentarii din comisiile reunite de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului au adoptat pe articole, marti seara, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2012 in forma textului elaborat de Guvern.

La dezbaterile care au durat peste patru ore, din partea Ministerului de Finante au participat ministrul Gheorghe Ialomitianu si secretarul de stat Gheorghe Gherghina.

Amendamentele propuse de deputatii si senatorii Opozitiei la mai multe din cele 48 de articole ale legii bugetului de stat pe 2012 au fost respinse. Miercuri urmeaza sa se rediscute un amendament propus de deputatul PSD Viorel Stefan la articolul 18 din proiectul de act normativ.

Comisiile reunite de buget-finante din Senat si Camera Deputatilor se vor reuni miercuri, cu incepere de la ora 10.00, pentru a dezbate si aviza anexele la proiectul legii bugetului de stat pe anul 2012 reprezentand bugetele principalilor ordonatori de credite.

In prima parte a zilei de miercuri sunt invitate sa se prezinte la sedinta comisiilor reunite de buget-finante conducerile urmatoarelor ministere: Economie, Interne, Mediu, Afaceri Europene, Comunicatii, Justitie, Externe, Aparare, Agricultura si Educatie

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget de stat 2012 aprobare, #comisii reunite buget de stat Romania , #Buget