Stolojan: Bugetul pe 2014, tipic stangii socialiste. Reflecta esecul politicii economice a USL

Duminica, 10 Noiembrie 2013, ora 17:28
1133 citiri
Stolojan: Bugetul pe 2014, tipic stangii socialiste. Reflecta esecul politicii economice a USL

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca bugetul de stat pe 2014 este "un buget tipic al stangii socialiste, bazat pe introducerea de noi impozite si taxe si marirea unora existente" si "reflecta esecul politicii economice a USL".

"Acest buget reflecta esecul politicii economice a USL, esec care a fost certificat prin acordul cu FMI. Acest buget mentine pentru cel putin inca un an de zile economia Romaniei intr-o zona de mediocritate, de crestere economica slaba, sub potentialul tarii. Acest buget arata din nou victoria evaziunii fiscale, a fraudei fiscale asupra celui mai cinstit in ghilimele guvern, care se afunda pe zi ce trece in coruptie", a spus Stolojan.

In opinia sa, "coruptia incepe din nou sa imbrace forma unor retele organizate", el dand ca exemplu scandalul evaziunii cu carne de pui.

"Coruptia incepe din nou sa imbrace forma unei retele organizate, asa cum vedeti si in exemplul de la carne, o retea formata din oameni politici, din oameni de afaceri, din oameni din sistemul de justitie si de politie", a adaugat Stolojan.

El a aratat ca bugetul de stat pe 2014 arata din nou "neputinta absorbtiei fondurilor europene" si reflecta "lipsa unei strategii pe termen mediu si lung, cu efecte din ce in ce mai negative pentru oameni si economie".

#Stolojan buget, #buget Romania declaratii Stolojan, #buget Romania 2014 , #Buget