TVR da 1,5 milioane de euro pentru achizitia unor meciuri UEFA

Miercuri, 26 Septembrie 2007, ora 14:40
1061 citiri

Societatea Romana de Televiziune (SRTv) a aprobat, in sedinta din 18 septembrie, suplimentarea bugetului Departamentului Sport cu 1,5 milioane de euro, pentru cumpararea unor meciuri de fotbal din Cupa UEFA, conform unor persoane din TVR.

Bugetul acopera, potrivit site-ului TVR, drepturile de transmisie a meciurilor dintre Rapid si echipa germana FC Nurnberg si a unor meciuri din faza grupelor UEFA.

Dupa ce, la inceputul anului, a pierdut drepturile de difuzare a meciurilor din Liga I de fotbal a Romaniei, TVR a achizitionat, in iulie, drepturile de difuzare a optiunii a sasea din Liga I, iar, in august, prima optiune pentru difuzarea meciurilor din Liga a II-a.

Postul public TVR a pierdut la inceputul anului drepturile de difuzare a meciurilor din Liga I. Conducerea postului a anuntat, in data de 2 februarie, ca Telesport a reziliat contractul cu TVR deoarece persoanele responsabile de efectuarea platilor din cadrul Directiei Economice a SRTv nu au emis ordinele de plata pana la data de 10 ianuarie 2007, asa cum prevedea contractul. Ulterior, actionarul Telesport, Horatiu Nicolau, a declarat ca reprezentantii TVR au amanat plata pentru ca la postul public de televiziune "nu sunt bani".

Societatea Romana de Televiziune (SRTv) este serviciul public de televiziune din Romania. SRTv are in componenta posturile TVR 1, TVR 2, TVR International si TVR Cultural si studiourile teritoriale TVR Cluj, TVR Iasi, TVR Timisoara si TVR Craiova.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.