Valoarea medie a cosului de cumparaturi in reteaua magazinelor Auchan a scazut cu 5%

Joi, 16 Septembrie 2010, ora 16:11
1787 citiri
Valoarea medie a cosului de cumparaturi in reteaua magazinelor Auchan a scazut cu 5%

Valoarea medie a cosului de cumparaturi in reteaua magazinelor Auchan a scazut cu 5% de la 1 iulie 2010, iar cei care vin sa achizitioneze ceva au la ei, in medie, o bancnota de 50 de lei, a declarat joi directorul general Auchan Romania, Patrick Espasa, potrivit NewsIn.

"Cosul mediu de cumparaturi s-a redus cu 5% ca valoare, de la 1 iulie, iar cei care vin la cumparaturi au la ei, in medie, o bancnota de 50 de lei. Acesta este bugetul romanului pe timp de criza, care cumpara in medie 20 de articole", a declarat Patrick Espasa, citat de money.ro.

Retailerul francez Auchan va deschide un nou concept de magazin in cadrul proiectului Palas din Iasi, dezvoltat de omul de afaceri Iulian Dascalu.

Magazinul va fi situat in centrul istoric al orasului si va avea o suprafata de 5.000 de mp, din care 80% destinata produselor alimentare. Valoarea de piata a spatiului pentru magazinul Auchan este de 15 milioane de euro.

Auchan Romania are in plan dublarea numarului de hypermarketuri in Romania, pana la un numar de 12 unitati pana in 2012, iar valorea investitiilor pentru urmatorii trei ani se ridica la 150 de milioane de euro, cu o investitie medie anuala de 40 de milioane de euro.

Printre orasele avute in vedere se numaraConstanta, Iasi, Craiova si Bucuresti. 

#auchan cos valoare cumparaturi , #Buget