Vosganian despre buget: Este ofensator pentru zona Moldovei

Duminica, 18 Decembrie 2011, ora 16:15
1539 citiri
Vosganian despre buget: Este ofensator pentru zona Moldovei

Bugetul pentru 2012 este unul "ofensator" pentru Iasi si pentru Moldova, intrucat proiectele importante ale regiunii, precum autostrada care leaga estul de vestul tarii sau aeroportul din Iasi, nu au fost prinse spre finantare, crede vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian, fost ministru de Finante.

Varujan Vosganian a spus duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi, ca bugetul pe 2012 este unul ofensator atat pentru Iasi, cat si pentru Moldova, in conditiile in care niciunul dintre proiectele importante ale regiunii nu au fost incluse pe lista finantarilor pentru anul viitor.

"Actuala guvernare nu si-a asumat niciunul din marile proiecte pentru Iasi si pentru Moldova. Bilantul acestor patru ani este dezamagitor, aici ma refer la aeroportul din Iasi si soseaua care leaga Moldova de Ardeal", a spus Voganian.

Vicepresedintele liberal a apreciat ca, atunci cand va veni la putere, USL va trebui sa recupereze "cei patru ani pierduti pentru aceasta regiune a tarii".

"Responsabilitatea noastra este uriasa. Nu doar ca acesti ani au fost pierduti, dar demagogia si laudarosenia au jignit si mai mult oamenii", a afirmat Vosganian.

#buget 2012 vosganian, #declaratii vosganian buget 2012, #autostrada moldova ardeal , #Buget