260 de companii, premiate la Topul National al Firmelor

Luni, 22 Noiembrie 2010, ora 11:17
1658 citiri
260 de companii, premiate la Topul National al Firmelor

Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza joi, 25 noiembrie a XVII-a editie a Topului National al Firmelor, cel mai mare eveniment anual de premiere a elitei economiei romanesti.

Cei 260 de laureati sunt reprezentanti ai unor companii de dimensiuni diferite, cele mai bune dintre castigatoarele locurilor I la Topurile organizate in toate judetele Romaniei.

Vor fi alese companii din domeniile servicii, comert, turism, constructii, cercetare,High Tech si industrie. Cele mai multe companii care vor fi premiate in cadrul Topului National activeaza in industrie.

Clasamentul Topului a fost realizat pe baza topurilor judetene, determinate de cele 42 de Camere de Comert si Industrie.

Indicatorii de ierarhizare a competitorilor sunt: cifra de afaceri neta, profitul brut din exploatare, rata profitului, eficienta utilizarii capitalului angajat si cea a resurselor umane.

La eveniment vor participa laureatii topului si personalitati ale vietii politice si economice.

Incepand cu data premierii, va fi disponibil catalogul Topul National al Firmelor 2010 care va cuprinde baza de date completa a celor 2143 de companii clasificate pe primele 10 locuri in top.

Evenimentul va avea loc in data de 25 noiembrie, la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Aula Candelabrelor, incepand cu ora 18.

#camera de comert si industrie, # topul firmelor, # economie, # companii , #Comert