O firma care comercializa ilegal cereale, amendata cu 2,5 mil. lei

Miercuri, 27 Aprilie 2011, ora 17:05
1447 citiri
O firma care comercializa ilegal cereale, amendata cu 2,5 mil. lei

Garda Financiara aa identificat, in urma unor controale, o locatie in care erau depozitate si comercializate cereale fara a se plati taxele si impozitele aferente acestor tranzactii, a comunicat ANAF, conform NewsIn.

Astfel, s-a constatat ca prin societatea comerciala detinatoare a spatiului de depozitare si comercializare s-au derulat in perioada noiembrie 2010 - martie 2011 mai multe achizitii de cereale de la diverse persoane fizice fara documente legale de provenienta.

Avand in vedere cele constatate, comisarii au procedat la sanctionarea societatii in cauza cu suma de 20.000 lei si a dispus confiscarea sumei de 2,5 milioane lei reprezentand venituri obtinute din comercializarea cantitatii de 2.390 tone de cereale, achizitionate de la persoane fizice, pentru care nu existau documente legale de provenienta" spun reprezentantii ANAF.

Totodata, precizeaza ANAF, au fost dispuse masuri asiguratorii in vederea recuperarii sumei de aproape 3,9 milioane lei reprezentand obligatii fiscale aferente tranzactiilor derulate de societate in cursul anilor 2010 si 2011.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#garda financiara, #comert ilegal , #Comert