Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Schimburile comerciale romano-ungare s-au triplat in ultimii patru ani

Schimburile comerciale romano-ungare s-au triplat in ultimii patru ani
Valoarea schimburilor comerciale intre Ungaria si Romania s-a triplat in ultimii patru ani, a declarat miercuri Attila Demeter, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, la o conferinta pe teme de afaceri, ce a avut loc in Ungaria.

Potrivit agentiei MTI, Demeter a afirmat ca totalul schimburilor comerciale a crescut la trei miliarde euro anul trecut, de la un miliard de euro in 2002. Aceste cifre incurajeaza autoritatile din cele doua tari sa spere intr-un boom al relatiilor bilaterale ca urmare a integrarii Romaniei in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007.

Oficialul MEC a subliniat, de asemenea, ca Romania asteapta investitori straini, in special in domeniul farmaceutic, al prelucrarii metalelor si lemnului, al constructiilor, in proiecte privind productia de autovehicule, dar si pentru dezvoltarea portuara in zona Marii Negre si de-a lungul Dunarii.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 482 ori