Asirom: despagubiri de cel putin 4 mil euro, ca urmare a inundatiilor

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 14:15
3885 citiri
Asirom: despagubiri de cel putin 4 mil euro, ca urmare a inundatiilor

Asirom Vienna Insurance Group (VIG) a avizat 1.030 de dosare pana in prezent, deschise ca urmare a inundatiilor din ultima perioada, pentru care a constituit rezerve de dauna de peste 4,1 milioane euro, a anuntat joi compania, potrivit Newsin.

In ultimile saptamani, Asirom a acordat despagubirile solicitate in peste 30% dintre dosarele de dauna primite. "Am vizitat cateva dintre judetele cele mai afectate de inundatii, precum Bacau, pentru a vedea care sunt nevoile de prim moment si a urgenta toate procedurile necesare. (...)

Comparativ cu evenimentele similare din anii trecuti, anul acesta am constatat o crestere destul de importanta a numarului celor care si-au asigurat locuintele si bunurile impotriva calamitatilor precum inundatiile", a declarat director general Asirom, Boris Schneider, in timpul vizitei sale in comuna Saucesti, judetul Bacau.

Saptamana aceasta, oficialii companiei sunt prezenti in comunele Saucesti, judetul Bacau si Radauti, judetul Suceava, se arata in comunicat.

Conform statisticilor oficiale, inundatiile au avariat peste 6.300 de locuinte, intre judetele afectate numarandu-se Bacau, Botosani, Constanta, Galati, Ialomita, Iasi, Olt, Suceava, Teleorman si Tulcea, iar pagubele la nivel national se ridica la sute de milioane de euro. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#asirom, #asigurari, #despagubiri, #inundatii , #Comunicatiile