Banca Italo Romena are un nou director general

Joi, 03 Martie 2011, ora 16:02
1898 citiri
Banca Italo Romena are un nou director general

Conducerea Bancii Italo Romena a fost preluata incepand din luna februarie 2011 de Giulio Simonelli, care va ocupa functia de director general, a anuntat joi banca, potrivit Newsin.

"Dupa intrunirea Consiliului de Administratie al Bancii Italo Romena din 31 ianuarie 2011, presedintele bancii, Franco Antiga, a anuntat preluarea functiei de director general al bancii de catre Giulio Simonelli, dupa incheierea mandatului lui Antonio Bianchin, care va ocupa o pozitie importanta in cadrul grupului Veneto Banca", se arata intr-un comunicat.

Giulio Simonelli, noul director general al Bancii Italo Romena, si-a inceput activitatea in domeniul bancar in anul 1986.

Dupa numeroase experiente, in anul 2000 a intrat in Grupul Banca Apulia SPA, iar in cadrul acestuia, a ocupat diverse functii de coordonare si conducere, ultima fiind cea de director general al Bancii Apulia, din februarie 2008 pana in 2011, aducandu-si contributia la intrarea acesteia in Grupul Veneto Banca, la inceputul lui 2010.

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 si reprezinta un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar.

Din anul 2000, face parte din Grupul Veneto Banca, care se afla printre primele 12 institutii financiar-bancare din Italia.

Sediul central al Bancii Italo Romena se afla la Treviso (Italia), iar in Romania opereaza prin Sucursala Bucuresti, a carei retea cuprinde 22 de agentii, dintre care 5 in Bucuresti si 17 situate in cele mai importante orase. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#banca italo romena, #director general, #banca , #Comunicatiile