CEC Bank a redus reteaua cu 66 unitati in T1

Miercuri, 05 Mai 2010, ora 09:29
2325 citiri
CEC Bank a redus reteaua cu 66 unitati in T1

Reteaua teritoriala a CEC Bank a scazut in primul trimestru cu 66 de unitati, la 1.285 de sucursale, restrangere similara celei operate de banca pe intregul an 2009, de 67 de unitati, potrivit datelor anuntat, marti, de institutia de credit, precizeaza Mediafax.

 

"La 31 martie, banca isi desfasura activitatea prin 1.285 de unitati operative, dintre care aproape jumatate renovate si amenajate conform noului brand, dar si prin o retea de 838 ATM-uri si 1.394 POS-uri", se arata intr-un comunicat al CEC Bank.

In 2008, banca si-a redus reteaua teritoriala cu 14 unitati.

Casa de Economii si Consemnatiuni si-a schimbat in luna mai 2008 denumirea in CEC Bank, cea mai veche institutie bancara din Romania lansandu-si atunci si o noua imagine si anuntand un proces de reamenajare a unitatilor teritoriale.

"Desfasuram, nu mai este deja un secret, un program de eficienta si, in paralel, un program de modernizare. Pana la finele acestui an, obiectiv fixat de la inceput, vrem sa avem totul renovat, modernizat. Acordam multa atentie atunci cand ne ducem sa investim intr-o astfel de moderniare. Astfel, ne uitam cat de eficienta este locatia respectiva si in urma acestor analize exista si posibilitatea inchiderii", a spus in luna februarie presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, pentru a explica evolutia retelei teritoriale de anul trecut.

El a mentionat atunci ca banca a inchis unele sucursale anul trecut, dar ca a si deschis unele noi.

 

Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm au anunțat recent rezultatele promițătoare ale testelor efectuate cu tehnologia avansată de modulație 1024 QAM (Quadrature Amplitude Modulation), înregistrând o...
#bank, #cec, #retea, #unitati , #Comunicatiile