MedLife a obtinut o cifra de afaceri de 12 milioane de dolari

Marti, 23 Octombrie 2007, ora 12:49
1148 citiri
MedLife a obtinut o cifra de afaceri de 12 milioane de dolari

MedLife, operatorul de servicii medicale integrate private din Romania, a anuntat o cifra de afaceri de 12 milioane USD, in primele noua luni din 2007, in crestere cu 48% fata de aceeasi perioada din 2006, potivit unui comunicat al companiei.

MedLife prevede o marire a ciferi de afaceri cu 50 % pentru 2007, valoarea depasind 16 milioane USD, dupa ce anul trecut compania a obtinut o cifra de afaceri de circa 10,5 milioane USD, se precizeaza in comunicat.

Conform datelor furnizate de companie, numarul abonatilor MedLife a depasit 130.000 de persoane din peste 1.300 de companii, o crestere de 60% fiind vizibila si pe segmentul platitorilor per serviciu. Cele mai solicitate servicii de ambulator au fost oferite de sectiile de Pediatrie, Oftalmologie, Obstetrica-Ginecologie, ORL, Dermatologie.

Pentru finalul acestui an, MedLife pregateste deschiderea unei hyperclinici la Timisoara si a unui centru medical in Cluj-Napoca, investitia ridicandu-se la peste 3 milioane euro.

Investitia totala in constructia celor patru Hyperclinici si spitale private din Timisoara, Brasov, Iasi si Constanta este de 15 milioane USD, din care 8 milioane USD sunt asigurate din fonduri proprii si profituri generate de MedLife si 6 milioane USD din fonduri primite de la International Finance Corporation (IFC).

MedLife detine circa 25% cota de piata in Bucuresti pe unul dintre cele mai importante segmente de piata, cel al serviciilor oferite clientilor corporatii. MedLife are 470 de angajati din care peste 250 personal medical. In tara, compania detine 120 de clinici si centre medicale partenere din reteaua NetLife.

Hyperclinicile MedLife din tara includ 20 de cabinete medicale, aparatura de imagistica (ecografie 2D, 3D si 4D, tomografie computerizata, radiologie, mamografie, osteodensimetrie etc.), doua sali de chirurgie si 20 de rezerve de spital a cate doua paturi fiecare, precum si cate un laborator de analize de chimie, hematologie, imunologie si bacteriologie.

Incepand cu luna octombrie 2006, IFC este actionar al MedLife cu o pondere de 20%. MedLife este acreditata ISO 9001, ISO 14001 si detine ISO 17025 pentru fiecare dintre cele trei laboratoare de analize ale companiei.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.