Millenium Bank intra pe piata de factoring

Miercuri, 21 Octombrie 2009, ora 13:00
1816 citiri
Millenium Bank intra pe piata de factoring

Millennium Bank lanseaza serviciul de factoring, disponibil in lei si destinat companiilor cu o cifra de afaceri anuala de minimum 500.000 de euro, si care finanteaza pana la 80% din valoarea facturilor eligibile, a anuntat, miercuri, institutia de credit. 

"Factoring ofera clientului, pe langa finantare, avantajul de a externaliza catre banca procesul de colectare facturi si, prin urmare, reduce timpul alocat monitorizarii incasarilor de la clienti", se arata intr-un comunicat al Millennium Bank, preluat de Mediafax.

Dana Feher, director pentru dezvoltare de produse corporate la Millennium Bank, a aratat ca, prin intermediul factoringului, companiile practic "vand" catre banca facturile si obtin lichiditatea necesara pentru a-si continua activitatile curente.

"In contextul economic actual, companiile se confrunta deseori cu deficit de lichiditate, deoarece incasarile nu respecta intotdeauna termenele stabilite cu partenerii comerciali.

Prin componentele sale definitorii - finantare, colectare, monitorizare - factoringul este o solutie avantajoasa, care ofera finantare in functie de volumele de vanzari ale companiilor", a declarat Feher.

Odata cu lansarea acestui nou produs, Millennium Bank isi completeaza portofoliul de produse si servicii pentru companii si ofera toate tipurile de operatiuni: conturi curente, credite, carduri, depozite, schimb valutar, leasing, factoring, trade finance, internet banking si call center. 

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
#afaceri, #bank, #euro, #millenium, #serviciu, #factoring , #Comunicatiile