ProCredit Bank lanseaza un pachet financiar pentru IMM-uri

Luni, 08 Martie 2010, ora 12:53
1552 citiri
ProCredit Bank lanseaza un pachet financiar pentru IMM-uri

ProCredit Bank lanseaza, incepand de luni, pachetul financiar ProAvantaj, destinat facilitarii accesului IMM-urilor la produse si servicii bancare, potrivit unui comunicat transmis de banca si preluat de NewsIn.

Astfel, ProCredit Bank nu percepe comision de analiza a dosarului de credit in perioada 8 martie-31 mai, iar intre 8 martie si 30 iunie, ProCredit Bank nu percepe comision de activare a serviciului de Internet Banking.

In plus, pentru conturile activate in aceasta perioada, banca va percepe comisioane cu 20% mai mici pentru platile nationale si internationale efectuate prin Internet Banking pe toata perioada campaniei si pana la 30 septembrie.

Tot pana la 30 septembrie, clientii care isi activeaza pachetul ProAvantaj beneficiaza la costuri reduse de servicul InfoPlati SMS, care permite monitorizarea platilor efectuate prin cecuri si bilete la ordin.

"Am dezvoltat pachetul ProAvantaj pentru sprijinirea sectorului intreprinderilor mici si mijlocii.

Pachetul ofera multiple avantaje: mobilitate, promptitudine, ajuta la optimizarea costurilor", a declarat directorul general adjunct al ProCredit Bank, Asmus Rotne, citat in comunicat.

ProCredit Bank Romania a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare precum BERD, IFC - membra a grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bank, #financiar, #imm, #pachet, #procredit , #Comunicatiile