Vanzarile Ford au crescut vertiginos

Miercuri, 06 Iunie 2007, ora 00:00
981 citiri

Ford a inregistrat in luna mai 2007 cel mai mare numar de unitati vandute in acest an (1.952 modele), ceea ce a determinat o crestere cu 61 la suta a vanzarilor inregistrate in primele cinci luni fata de perioada similara a anului trecut, informeaza un comunicat al companiei Romcar, importatorul marcii in Romania.

Cel mai bine vandut model este in continuare Fiesta, al carui numar de unitati vandute s-a dublat in primele cinci luni, ajungand la 2.514. Ford Fusion a inregistrat o crestere de 187 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, inregistrand un varf de vanzare chiar in luna mai cu 247 unitati.

Vanzarile Ford Transit au inregistrat o crestere de aproximativ 71 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, fiind livrate 462 unitati.

O pondere importanta de aproximativ 30 la suta din totalul de 7.270 de unitati vandute in primele cinci luni din 2007, le-au constituit vanzarile de flota. Principalele modele asupra carora s-au oprit clientii de flote au fost Fiesta, Transit si Focus, un trend ascendent inregistrandu-se si in cazul modelului Ford Transit Connect.

'Ne-am propus un target de vanzari ambitios pentru acest an si suntem foarte multumiti de rezultatele inregistrate in primele cinci luni ale lui 2007. Cele 1.952 de unitati livrate in luna mai fac dovada folosirii eficiente a strategiilor de vanzare, post-vanzare si marketing, pe care le adaptam in permanenta la dinamica pietei autohtone', a declarat Catalin Gavra, director general Romcar.

Compania si-a propus sa vanda in acest an, prin intermediul retelei sale de distribuitori autorizati, peste 17.000 de unitati. Se asteapta un aport important si din partea noilor modele, Ranger si in special Noul Ford Mondeo.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)