Zapp reduce tarifele pentru convorbirile in roaming de la 1 septembrie

Marti, 28 August 2007, ora 11:46
913 citiri

Operatorul de telefonie mobila Zapp va reduce de la 1 septembrie tarifele pentru convorbirile in roaming in toate cele 26 de tari ale Uniunii Europene. Astfel, un apel primit va costa 0,32 dolari pe minut, iar unul efectuat - 0,65 dolari pe minut, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Cu toate ca directiva UE legata de eurotarife nu se aplica si in cazul solutiei de roaming oferita de Zapp care se bazeaza pe un sistem call back, in cazul nostru neexistand obligatia de a reduce tarifele de roaming practicate, am luat decizia in mod voluntar de a micsora aceste tarife. Aceasta mutare face si mai evident interesul nostru de a ramane competitivi pe piata si de a prezenta clientilor nostri cele mai mici tarife de roaming de pe piata, similare in zona UE cu tarifele practicate de alti operatori si cele mai mici tarife pentru toate celelalte zone, nelimitate fiind de o anumita retea", a declarat in comunicat directorul de Corporate Affairs al Zapp, Carmen Lazar.

Pentru a beneficia de noile tarife de roamnig, clientii Zapp nu trebuie sa sune, sa se inregistreze sau sa solicite in vreun fel aplicarea lor. Ele urmeaza sa fie utilizate in cazul tuturor tipurilor de abonamente Zapp, convorbirile efectuate in roaming in tarile UE urmand sa fie, incepand cu 1 septembrie 2007, taxate in mod automat conform noilor tarife.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.