Marius Ghenea: Romania are nevoie de stabilitate legislativa. Sper sa revenim la normalitate in 2018

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 08:00
2493 citiri
Marius Ghenea: Romania are nevoie de stabilitate legislativa. Sper sa revenim la normalitate in 2018
Foto: Twitter / Marius Ghenea

Antreprenorul Marius Ghenea sustine ca sutele de modificari aduse Codului Fiscal in 2017 i-au bulversat pe intreprinzatorii romani si spera ca macar de la anul sa se poata ajunge la un echilibru, pentru ca firmele din Romania sa se poata bucura de o perioada de crestere economica durabila.

"Sper sa revenim la normalitate din acest punct de vedere (al schimbarilor legislative - n.red.) in 2018. Din pacate, anul 2017 a fost si continua sa fie o bulversare pentru antreprenorii romani, cu mult prea multe modificari (sau propuneri de modificari) legislative pe partea de fiscalitate, dar si in general schimbari prea multe si prea bruste in ceea ce priveste legislatia relevanta pentru agentii economici", a declarat Marius Ghenea, intr-un interviu acordat Business24.ro.

"Romania este intr-o faza de crestere economica rapida, cea mai rapida crestere din UE, in continuare, astfel ca stabilitatea legislativa (si in general stabilitatea reglementarilor) este absolut necesara pentru a mentine si pentru a asigura o crestere durabila", sustine antreprenorul.

Ghenea a precizat ca va continua investitiile prin fondurile Venture Capital ale 3TS Capital Partners si Catalyst Romania, iar anul viitor va initia un fond pentru companiile inovative, aflate in etapa de crestere rapida, in special din zona IT si tehnologie.

Citeste interviul integral cu Marius Ghenea si afla despre sansa oferita antreprenorilor romani de a obtine finantare de 1 milion de dolari, in cadrul proiectului Chivas Venture.

#Marius Ghenea investitii, #crestere economica romania , #Crestere economica