Tiriac Imobiliare vede criza economica un moment bun pentru a atrage noi specialisti din domeniu

Marti, 02 Decembrie 2008, ora 17:26
1933 citiri
Tiriac Imobiliare vede criza economica un moment bun pentru a atrage noi specialisti din domeniu

Tiriac Imobiliare si-a propus sa atraga in cadrul echipei sale noi specialisti din domeniul imobiliar, recunoscuti in plan national si international pentru experienta capacitatile si abilitatile lor, contextul economic fiind unul prielnic acestei decizii, a anuntat marti conducerea companiei. "Ne-am propus sa dezvoltam proiecte imobiliare ambitioase, atat de tip rezidential, cat si comercial si, pentru acest lucru, avem nevoie de noi oameni implicati, seriosi, cu experienta. In acest sens, vizam completarea echipei existente si atragerea in companie, pe toate nivelele de business, a unor profesionisti competenti, cu minimum cinci ani experienta in domeniul imobiliar, obisnuiti cu termene limita stranse si avand abilitati rafinate de negociere. Domeniile vizate sunt, in principal, arhitectura, constructiile si managementul de proiect, dar nici celelalte zone de business nu vor fi neglijate", a declarat Ion Alexandru Tiriac, reprezentantul actionariatului in cadrul Tiriac Imobiliare.


Potrivit reprezentantilor Tiriac Imobiliare, contextul economic a fost, de asemenea, luat in seama, iar acestia sustin ca "intr-un moment cand piata stagneaza, companiile care beneficiaza de o strategie solida si de lichiditati pot fi motoare de dezvoltare pentru comunitatile in care isi desfasoara activitatea".


Tiriac Imobiliare considera ca momentul atragerii de specialisti cu experienta este unul prielnic, apeland in acest sens la consultanti externi. De curand, Tiriac Imobiliare a incheiat un contract de consultanta cu compania Tecton Consulting, reprezentata de Bjarne Virenfeldt, specialist recunoscut in plan international pentru proiectele de renume finalizate in ultimii 20 de ani.


La ora actuala, Tiriac Imobiliare dezvolta mai multe proiecte de tip rezidential, comercial sau mixt, printre care Stejarii - primul club rezidential de lux din Romania, Residenz - cartierul german, showroom-urile TiriacAuto (cum ar fi cele din Piatra-Neamt si Suceava, care urmeaza sa fie finalizate in urmatoarele luni) sau mall-urile Civis Center de la Brasov si Timisoara. Pana in anul 2010, valoarea totala estimata a investitiilor Tiriac Imobiliare este de 900 milioane euro.