Contabilii: Criza financiara va atinge varful in 2012

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 08:18
2095 citiri
Contabilii: Criza financiara va atinge varful in 2012

Romania nu a ajuns inca la un nivel maxim al crizei economice, el fiind atins abia ain 2012. De ce e bine sa stim toate aceste lucruri din timp? Pentru ca firmele au astfel sansa de a se orienta si a-si regandi afacerile, sustin reprezentantii organizatiei mondiale a contabililor profesionisti.

Andreea Stanciu, director ACCA Europa de Sud-Est explica pentru Ziarul Financiar ca studiile realizate prevad ca situatia  la nivel global sa devina din ce in ce mai dificila in perioada 2012-2013.

In plus, aceasta anticipeaza o continuare a falimentelor, cauzate de scaderea cererii.

Cazul Nokia nu va fi unul izolat, spun autoritatile. Si alte companii se vor retrage din Romania, se vor retrage o parte din investitorii mari din industrie, tot asa cum in zona de retail va continua deschiderea de magazine, spun reprezentantii ministerului Economiei, citati de ZF.

Potrivit Andreei Stanciu, se va dezvolta in continuare industria serviciilor, iar firmele ar trebui sa se orienteze catre acest sector. Astfel, producatorii vor trebui sa tina cont tot mai mult de pachetul de servicii care insoteste un produs si sa constientizeze ca ele vor deveni tot atat de importante ca si produsul in sine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#criza financiara continua, # varful crizei, # criza 2012 , #Criza financiara